Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tlasorg/public_html/includes/menu.inc).

Dokumentare

Sot në Shqipëri ka ende fëmijë të paregjistruar dhe në rrezik për të mbetur pa shtetësi. Kjo është një video ndërgjegjësuese e realizuar nga TLAS me mbështetjen e UNHCR Shqipëri.


Në kuadër të punës sonë ndër vite për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, sjellim këtë dokumentar të shkurtër që i dedikohet kujdestarisë së fëmijëve në familjet kujdestare. Ky dokumentar përveç informimit, ka si synim edhe ndërgjegjësimin e shoqërisë, organeve shtetërore përgjegjëse, për t’i ofruar vëmendjen e merituar një shërbimi i cili ka një rendësi jetike për fëmijët.

Të gjithë, tani më shumë se kurrë, duhet të maksimizojmë energjitë tona për të rritur vemendjen ndaj atyre që janë më vulnerabël, FËMIJËT.

Ky dokumentar është realizuar me mbështetjen e UNICEF.