Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tlasorg/public_html/includes/menu.inc).

Donatoret

Me ndihmën dhe mbështetjen e donatorëve dhe partnerëve të tij, TLAS vazhdon te bëj hapa cilësorë në ofrimin e shërbimeve, në zgjerimin e aktiviteteve ndërgjegjësuese dhe në ndërmarrjen e nismave për përmirësimin e legjislacionit.

TLAS ka përfituar nga financimet e donatorëve dhe e ka zgjeruar programin e tij duke trajtuar sistematikisht problemet e njerëzve në nevojë si dhe ka vazhduar ofrimin e shërbimit të tij për klientët e veçantë.

Aktiviteti i Shërbimit Ligjor Falas Tiranë (TLAS) gjatë këtyre 13 viteve është bërë i mundur në sajë të financimeve të CAFOD UK, Fondacionit të Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë (SOROS/OSFA); ABA-CEELI; Banka Botërore; EU-Cards; EU-EIDHR, USAID; World Learning; MSI; Partners Albania/DGA; DKA; GTZ; Ambasada e SHBA në Shqipërisë; DANIDA; Ambasada Finlandeze në Sofie; Ambasada Norvegjeze në Shqipëri; UNICEF, UNDP; Civil Rights Defenders, Terre des Homes, Instituti Europian i Tiranes, Agjencia e Mbeshtetjes se Shoqerise Civile, Fondacioni Vodafone Albania, DPK Consulting, ERRC etj.

Disa të dhëna statistikore për financimet e TLAS në vite: